...

Gotland

Kategori: Allmänt

Kort inlägg i dag. Träning och fotboll kom i vägen. 
Det var som jag tidigare nämnt Niklas ”Sjöa” Sjöströms tur att bli utsatt för den alltid hårda men ärliga kameran i dag. Han skötte sig ypperligt, trots alla distraktioner. Just intervjufasen har nämligen blivit väldigt populär och drar ofta till sig en större publik. Sjöa hade nog störst hittills och fick definitivt känna av trycket. Ständiga försök till att få honom ur balans. Om det så var underliga utrop ingen förstod innebörden in eller små hockeytejpsbollar med Sjöas huvud som mål. Han stod dock stadigt, vilket ni kommer att få se om några dagar.

Det har skjutits på framtiden, men i dag höll vi även deltävling ett i utmaningarna mig och OEL emellan. Jag ska inte avslöja något resultat ännu, det får ni se för er själva. Också det i dagar. Uppföljning blir det nästa vecka, då under Filip ”Owe” Owessons ledning. Högintressant.

Då flera av spelarna åker iväg till Gotland för att hålla i ett hockeyläger på torsdag, där de kommer att stanna i dagarna sex, så blir det inga fler gemensamma träningar för min del denna och halva nästa vecka. Därför blir det inte heller några fler videoinspelningar förrän slutet av nästa vecka. Det kommer inlägg här ändå, och videorna vi spelade in i dag dyker upp, så oroa er inte.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: